Om oss

PRESENTATION

Lillaspisbutiken Göteborg/Habitus Byggentreprenad AB (tidigare Habitus HB) består idag av vår butik i Torslanda med 4 st heltidsanställda specialister inom skorstensteknik i såväl nybyggnation som renovering. Vi som arbetar i företaget har över 50 års samlad branscherfarenhet med god yrkeskunnighet, hantverkskunskap och produktkännedom.

AFFÄRSIDÉ/VISION

Tanken med Lillaspisbutiken är en lokal, hemtrevlig butik med personlig kontakt där du som kund kan ta del av vår kunskap i lugn och ro. Här finns alltid goda parkeringmöjligheter och känslan av stormarknad är obefintlig.

Vid önskemål erbjuder vi totalentreprenad av din kamininstallation. Du som kund får därav den tryggheten att samma företag utför hela arbetet.

Vår affärsidé är helt enkelt att erbjuda dig som kund en trygg affär med yrkesstolthet som ledord.

TILLVÄGAGÅNGSSÄTT

1. Vi erbjuder i princip alltid kostnadsfritt hembesök efter första kontakt med dig som kund.

2. Efter besöket skickar vi offert via mail/post. Offerten erbjuder alltid ett paketerbjudande* där allt material och arbete ingår samt även lagstadgad takskyddsanordning och i vissa fall besiktning av oberoende besiktningsman.

3. När offerten godkänts och dina varor efter beställning är oss tillhanda, kontaktar vi dig för installationsdatum.

4. Efter gemensam genomgång utförs arbetet enligt överenskommelse för att till sist ytterligare en gång gemensamt gå igenom produkterna samt arbetet i sin helhet.

5. Vi grovstädar efter oss samt plockar med allt emballage, tomkartonger och övrigt skräp.

6. Besiktningsmannen kontaktar dig inom några dagar där ni gör upp tid för besiktning.

OBS!

Tänk på att installation av kamin är anmälningspliktigt.

Bygganmälan gör Ni med Mobilt Bankid  på kommunens hemsida.

Behöver ni hjälp med detta guidar vi Er!

En eldstad får aldrig tas i bruk innan lagstadgad besiktning har utförts!

*Paketerbjudandet är grundat på de förutsättningar som är vid hembesöket. Ändring kan ske vid oförutsedda hinder som el, vvs eller takbjälkar.

PRISSÄTTNING

Vi erbjuder alltid ett starkt konkurrensmässigt helhetspris. Däremot kommer vi aldrig föra en prispolitik där vi tullar på kvalité varken på våra arbeten eller materialets prestanda.

Önskar du installera din kamin själv erbjuder vi bra hämtpriser!

MILJÖPOLICY

Vi arbetar stenhårt för att värna om vår miljö. Allt avfall källsorteras och återvinns. Våra transporter samordnas i möjligaste mån samt att vi kör enbart nyare bränslesnåla fordon.

Välkommen som kund hos oss!

Rickard Kjellgren