Kaminer med kokplatta / ugn

Det går nu mera att beställa kokplatta till samtliga modeller från Contura om kaminen är bakansluten.

HWAM CLASSIC 4 inkl. sockel

HWAM CLASSIC 4 med kokplattor för topp alt. bakansluten skorsten
Tillval: Sockel/Vedförvaring, Bakugn, Tilluft

LOTUS PRIO 7m med sidoljus, ugn samt täljsten.

Prio 7 M har en samma egenskaper som en traditionell kamin kombinerat med elegant design och stor funktionalitet. Den förenar svart stål och täljsten eller den vackra stenen Indian Night som är lite mörkare och mer strukturerad i färgen än den traditionella täljstenen. Detta ger en otroligt motståndskraftig yta.

Kaminen har en stållucka med förstärkningar i gjutjärn och stora sidoglas som vackert visar upp de dansande lågorna. Prio 7 M har nu utrustats med bakugn som kan användas till matlagning och bakning. Därför finns ett galler högst upp på kaminen som fungerar som en fläkt; och gör kaminen till ett spännande och mysigt alternativ till vanlig matlagning i köket.

Värmen som lagras i stenen utnyttjas fullt ut och vid regelbunden användning av kaminens alla resurser kommer elförbrukningen att minska. Det finns dessutom ett stort praktiskt utrymme längst ned på kaminen där du exempelvis kan förvara tändstickor och ved. Prio 7 M är en kamin som kan mer än de flesta – den värmer och är ramen kring härlig matlagning på ett helt nytt sätt.

LOTUS PRIO 7 med ugn

Lotus Prio 7 är ett helt ny koncept inom kaminer. Utöver den extraordinära upplevelsen av flammornas dans och glöd; är Prio 7 utrustad med en gedigen bakugn som gör matlagning till en helt ny och fantastisk upplevelse. Den har till och med ett inbyggt “”filter”” som kan öppnas så att oset från matlagningen sugs ut i skorstenen.

Prio 7 är gediget hantverk med hela fem keramiska glas som ger optimal och miljövänlig förbränning. Naturligtvis har den även Lotus CleanBurn Technology och kaminen är även konstruerad så att glasen hålls rena. Den har även ett praktiskt förvaringsutrymme i botten där tändstickor och ved får plats. Prio 7 är helt enkelt som gjord för att vara mittpunkten i hemmet.

Finns även med sidoljus.

WESTBO VICTORIA 85

WESTBO VICTORIA 100 samt 125

WESTBO VICTORIA 240

WESTBO CARL 98/120

Liten kamin i klassisk gjutjärnsdesign med kokplatta under “klockan”. Anslutning: Bak

VI GUIDAR ER VIDARE BLAND FLER MODELLER!